• Traktör - TümosanTraktör
  • Motor - TümosanMotor
  • Forklift - TümosanForklift
  • Zirai Ekipman - TümosanZirai Ekipman
LangugageTR
detay

TÜMOSAN, Antalya'da Traktör Satış Bayileri İle İletişim Zirvesini Gerçekleştirdi

20 Şubat 2024

TÜMOSAN, Antalya'da Traktör Satış Bayileri İle İletişim Zirvesini Gerçekleştirdi

TÜMOSAN iletişim zirvesinin ikinci toplantısını Antalya Titanic Otel'de gerçekleştirdi. 14-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenen etkinlik traktör satış bayilerini bir araya getirerek sektördeki son gelişmeleri değerlendirme fırsatı sundu.

Toplantı 2023 yılı değerlendirme ve pazar sunumu ile başladı. Katılımcılar geçen yılın başarılarına ve zorluklarına odaklanarak gelecek stratejilerini şekillendirdi. Ardından iş ve yaşam motivasyonunu artırmaya yönelik oturumlarla devam eden etkinlik katılımcılara ilham verici deneyimler sunmayı hedefledi.

Toplantı sonrasında ödül almaya hak kazanan bayilere ödülleri takdim edildi. Başarılı çalışmaları ve katkıları nedeniyle öne çıkan bayiler TÜMOSAN tarafından ödüllendirilerek teşvik edildi.

Etkinlik, paydaşlar arasında iletişimi güçlendirerek işbirliği ve başarıya odaklanmayı desteklemek amacıyla düzenlendi. Katılımcıların verimli bir şekilde bilgi alışverişinde bulunması ve yeni fikirler geliştirmesi beklenen etkinlik sektöre önemli katkılar sağladı.