• Traktör - TümosanTraktör
  • Motor - TümosanMotor
  • Forklift - TümosanForklift
  • Zirai Ekipman - TümosanZirai Ekipman
LangugageTR
detay

TÜMOSAN Fabrikasında Aileler Bir Arada

10 Kasım 2023

TÜMOSAN bu kez sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çocuklar anne ve babalarının iş yaşamlarına yakından tanıklık etme fırsatı buldukları özel bir gün için fabrikaya akın ettiler. Geleneksel olarak iş yerlerini sadece yetişkinlerin ziyaret edebileceği bir mekan olarak gören bakış açısını altüst eden bu etkinlik, ailelerin bir araya gelip iş ve eğlenceyi bir arada deneyimlemesine olanak sağladı.

Fabrika ziyaretinde çocuklar üretim hattının nabzını tuttu. Dev makinaların arasında dolaşırken anne ve babalarının nelerle meşgul olduklarını gözlemleme fırsatı buldular.

Ancak heyecan dolu bir gün sadece fabrikanın içinde değil dışında da devam etti. TÜMOSAN çocuklar için özel olarak kurduğu etkinlik alanında renkli oyunlar ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir program sundu. Yaratıcı atölyelerde el becerilerini sergileyen çocuklar birbirinden eğlenceli yarışmalarda birbirleriyle yarıştılar.

Bu özel gün, ailelerin bağlarını güçlendirmenin yanı sıra çocuklara iş hayatının karmaşık dünyasını keşfetme fırsatı sundu. Çocuklar anne ve babalarının iş yaşamlarını biraz daha iyi anlamış olmanın yanı sıra onlarla gurur duyduklarını da dile getirdiler.